Stefan Söderholm laajentamaan Cushman & Wakefieldin Debt & Structured Finance toimintoja pohjoismaihin | Cushman & Wakefield

13.01.22

Stefan Söderholm laajentamaan Cushman & Wakefieldin Debt & Structured Finance toimintoja pohjoismaihin

 

Helsinki, 13 tammikuuta 2022

Stefan Söderholm on aloittanut Cushman & Wakefieldillä laajentaakseen yhtiön velkaneuvonannon palvelutarjonnan Pohjoismaihin. Stefan toimii osana Cushman & Wakefieldin kansainvälistä 10 henkilön Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan Debt & Structured Finance -liiketoiminnoista vastaavaa organisaatiota. Stefan työskentelee Suomen toimipisteellä Helsingissä, ja toimii läheisessä yhteistyössä muun muassa kaikkien Capital Markets organisaatioiden kanssa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Stefan on aikaisemmin työskennellyt useissa eri rooleissa kiinteistösijoittamisen ja kiinteistörahoituksen parissa, muun muassa Trevian Asset Managementin ja Trevian Rahastoyhtiön perustajaosakkaana sekä osana HSH Nordbank AGn pohjoismaista kiinteistörahoitusorganisaatiota.

”Rahoituksen rooli kaupallisessa kiinteistösijoittamisessa on sijoittajien kilpailukyvyn sekä saavutettavien tuottojen kannalta tärkeässä asemassa. Rahoituslähteiden tarjonta maailmalla on kasvanut voimakkaasti ja olemme innoissamme tämän liiketoiminta-alueen tarjoamista mahdollisuuksista Suomessa. Tämä rekrytointi vahvistaa Cushman & Wakefieldin palveluvalikoimaa Suomessa ja Pohjoismaissa, ja se tehostaa kaupallisia kiinteistömarkkinoita uusien toimijoiden markkinoille saattamisen ja siten kotimaisen rahoitusmarkkinan kansainvälistämisen kautta.”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Juuso Pietilä.

 

Stefan Söderholm

Puh: +358 41 535 5144

stefan.soderholm@cushwake.fi

 

Juuso Pietilä

Puh: +358 50 573 6564

juuso.pietila@cushwake.fi

 

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.