26.09.23

Vuokraa toimisto, Aallonharja, Tekniikantie 4

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Tekniikantie 4 – Toimistotilaa Otaniemessä

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Tekniikantie 4, missä tarjolla on välittömästi jopa yli 1000 neliömetrin toimistotiloja. Tilat voidaan räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaisesti huonetiloiksi, avotilaksi tai näiden yhdistelmäksi.

Kiinteistön tilat ovat valoisia ja viihtyisiä. Kohteeseen on tehty perusteellinen uudistus, jolloin myös talo- ja ilmastointitekniikka päivitettiin montelta osin nykypäivään.

Aallonharja tarjoaa vuokralaiselle kattavat palvelut, kuten aulapalvelun, auditorion, kuntosalin ja D-talon kattokerroksen kelonaunan.  A-talossa palvelee laadukas lounasravintola ja D-talon aulan kahvila on auki maanantaista perjantaihin myös monipuolisen aamiaisen merkeissä.

BREEAM-sertifikaattia hakevan Aallonharjan kaikki kulutussähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä ja jätehuolto on hiilineutraali. Kiinteistön on saavutettavissa helposti niin autolla, julkisilla kulkuvälineillä kuin pyörälläkin. Autopaikkoja pihalla ja pysäköintihallissa, ja kiinteistöllä on oma sähköpyöräasema.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.