26.09.23

Vuokraa toimisto, Hämeentie 31

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Hämeentie 31 – Toimistotilaa Kalliosta

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Hämeentie 31, missä tarjolla on välittömästi noin 200-720 neliömetrin toimistotiloja. Tunnelmaltaan valoisien tilojen ikkunat aukeavat jokaiseen ilmansuuntaan ja ne tarjoavat samalla mukavat näkymät läheisiin puistoihin ja kantakaupungin kattojen ylle. Modernit tilat on helppo muokata tarpeiden mukaiseksi.

Hämeentie 31 sijaitsee Helsingin itäisen kantakaupungin liikenteellisessä solmukohdassa, aivan Sörnäisten metroaseman päällä, Hämeentien ja Helsinginkadun risteyksessä. Saapuminen ja lähteminen on erittäin sujuvaa niin metrolla, bussilla, ratikalla, pyörällä, autolla kuin kävellenkin.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.