29.09.23

Vuokraa toimisto, Osmontie 38

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Osmontie 38 – Toimistotilaa Käpylästä

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Osmontie 38, missä tarjolla muuttovalmiita 170-560 neliömetrin toimistotiloja. Toimistotilat ovat avaria ja valoisia, tarjoten optimaalisen työympäristön työntekijöille. Suuret ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa sisään.

Toimistotalo Osmontie 38 sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Käpylässä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työmatka taittuu kätevästi niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Käpylän juna-aseman asemalaiturille on suora kävelytieyhteys. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät mm. ruokakauppa sekä kuntosali.

Rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsee laadukkaat pukuhuoneet ja suihkutilat työmatkaliikkujille. Kyseinen rakennus on myös saavuttanut LEED Gold -ympäristösertifioinnin tunnustuksena sen ympäristöystävällisestä toiminnasta.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

 

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.