29.09.23

Vuokraa toimisto, Ympyrätalo, Siltasaarenkatu 18-20

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Toimistotilaa Hakaniemen Ympyrätalosta

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Siltasaarenkatu 18-20, missä tarjolla on välittömästi jopa yli 2700 neliömetrin toimistotiloja.

Vuonna 1968 valmistunut Ympyrätalo on yksi niistä harvoista kiinteistöistä, jotka tunnetaan jo pelkällä nimellä. Upeat kaupunkinäkymät tarjoava kiinteistö tuo käyttöön modernit toimitilat aivan Helsingin ytimestä. Suuresta osasta toimitiloja on myös merinäköala Eläintarhanlahdelle. Ympyrätalon tyylikkäät toimistotilat tarjoavat inspiroivan työympäristön kaikenlaisille yrityksille. Tilat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan

Toimistotaloksi tehtyyn Ympyrätaloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Aivan talon viereen pääsee kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla ja juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä. Tänne henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo saapua. Työhyvinvointi saa tärkeän lisän lähiympäristön monipuolisista palveluista ja Hakaniemen inspiroivasta ympäristöstä. Lähistöllä on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, mikä mahdollistaa kätevän taukojen viettämisen ja tarjoaa vaihtoehtoja lounas- ja virkistysmahdollisuuksiin. Lisäksi Hakaniemen alue on täynnä elämää, kulttuuria ja luovuutta, mikä luo inspiroivan ilmapiirin ja tarjoaa mielenkiintoisia virikkeitä työntekijöille

Kiinteistön tilojen pinnat sekä tekniset ratkaisut on uusittu peruskorjauksen yhteydessä. Myös kulunvalvonta, kiinteistövalvonta, antenniverkko ja ovipuhelinjärjestelmä helpottavat arjen sujuvuutta ja turvallisuutta.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

 

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.