02.10.23

Vuokraa ravintolatila, Siltasaarenkatu 10

 

Etsitkö ravintolatilaa, joka sopisi täydellisesti liikeideasi tarpeisiin? Älä enää aikaile, sillä toimitilavälittäjän asiantuntemus tekee ravintolatilan löytämisestä helpompaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan mahdollisen ravintolatilan, joka täyttää sekä tekniset että visuaaliset kriteerinne. Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintolaa, laajentumassa tai etsimässä täydellistä sijaintia nykyiselle liiketoiminnallesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

.

Siltasaarenkatu 10  – Upea ravintolatila

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Siltasaarenkatu 10. Kyseessä on upea katutason ravintolatila isoilla ikkunoilla vastasaneeratussa Siltasaari 10:ssä. Sisäänkäynti ja ikkunat ovat Paasivuorenpuistikon suuntaan. Tilan vieressä toimii suurta suosiota saanut Korealainen ravintola Moloko.

Siltasaari 10 puhaltaa elämää Hakaniemeen. Siltasaari 10 on sekoitus luovia yrityksiä, startupeja, kolmannen sektorin toimijoita, jaettua työtilaa ja huippumodernia, energiatehokasta toimisto-arkkitehtuuria. Hakaniemi on nopeasti kehittyvä kaupallinen alue ja keskustan jatke, jonne on helppo suunnata niin julkisilla kuin omalla autollakin.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Tämä upea tila on Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.