06.10.23

Vuokraa ravintolatila, Hämeentie 11

 

Etsitkö ravintolatilaa, joka sopisi täydellisesti liikeideasi tarpeisiin? Älä enää aikaile, sillä toimitilavälittäjän asiantuntemus tekee ravintolatilan löytämisestä helpompaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan mahdollisen ravintolatilan, joka täyttää sekä tekniset että visuaaliset kriteerinne. Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintolaa, laajentumassa tai etsimässä täydellistä sijaintia nykyiselle liiketoiminnallesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Ravintolatilaa Helsingin Sörnäisissä historiallisessa Väinö-talossa.

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Hämeentie 11. Kyseessä on täysin saneerattu ravintolatila, joka hurmaa erinomaisella sijainnillaan ja tyylikkäällä ilmeellään. Tämä kahdessa kerroksessa sijaitseva tila (2. ja 3. kerros) käsittää yhteensä vaikuttavat 467 neliömetriä. Tilassa on lämmityskeittiö, mutta ei mahdollisuutta valmistuskeittiön rakentamiseen.

Sijainti Hämeentie 11:ssä on enemmän kuin erinomainen. Tämä kiinteistö sijaitsee vilkkaan liikenteen ja monipuolisen palvelutarjonnan ympäröimänä sekä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Tämä upea tila on Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.