06.10.23

Vuokraa ravintolatila, Kauppakeskus Suuris, Kynäkatu 6

 

Etsitkö ravintolatilaa, joka sopisi täydellisesti liikeideasi tarpeisiin? Älä enää aikaile, sillä toimitilavälittäjän asiantuntemus tekee ravintolatilan löytämisestä helpompaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan mahdollisen ravintolatilan, joka täyttää sekä tekniset että visuaaliset kriteerinne. Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintolaa, laajentumassa tai etsimässä täydellistä sijaintia nykyiselle liiketoiminnallesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Kauppakeskus Suuris – Ravintolatilaa Suurpellosta!

 

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Kynäkatu 6. Tämä tarjolla oleva ravintolatila on kokonaispinta-alaltaan 229 neliömetriä, ja siinä on myös mahdollisuus laajentua viereiseen 97 neliömetrin tilaan. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä tilan juuri tarpeidesi mukaan, oli sitten kyseessä pieni ja intiimi kahvila tai suurempi ravintola. Kulku ravintolaan on sekä kauppakäytävältä, että suoraan ulkoa. Tilan edessä on alue terassille.

Kauppakeskus Suuris sijaitsee Suurpellossa Kehä II:n varrella ja sinne on helppo tulla sekä Länsiväylän että Turunväylän suunnilta. Kauppakeskuksen vieressä oma parkkipaikka autolla liikkuville. Suuriksesta löytyy toimitiloja erikokoisten yritysten liiketoimintaan. Keskuksen ankkurivuokralaisena toimii K-Supermarket Suuris, ja sieltä löytyy myös palveluita viihtymiseen sekä vapaa-aikaan. Suuris on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2017 lähtien.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Tämä upea tila on Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.