03.11.23

Vuokraa ravintolatila, Keilaniementori 2-4

 

Etsitkö ravintolatilaa, joka sopisi täydellisesti liikeideasi tarpeisiin? Älä enää aikaile, sillä toimitilavälittäjän asiantuntemus tekee ravintolatilan löytämisestä helpompaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan mahdollisen ravintolatilan, joka täyttää sekä tekniset että visuaaliset kriteerinne. Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintolaa, laajentumassa tai etsimässä täydellistä sijaintia nykyiselle liiketoiminnallesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Tervetuloa Keilaniemen upeaan ravintolatilaan, joka tarjoaa kaiken tarvittavan menestyksekkään ravintolabisneksen pyörittämiseen.

 

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Keilaniementori 2-4. Kyseessä on upea katutason ravintolatila isoilla ikkunoilla. Ravintolatilan pinta-ala 199,5 m2 + yhteiskäyttötilat 36 m2. Vuokralaisella on mahdollisuus sijoittaa ravintolan etupuolen lipan alle myös 30–40-paikkainen terassi. Tila on varustettu täydellisellä ravintolatekniikalla, joka mahdollistaa kaikenlaisen ruoanvalmistuksen.

Keilaniemi on moderni, kasvava yrityspainotteinen alue Helsingissä, joka tunnetaan innovaatioistaan ja panostuksestaan tulevaisuuteen. Tämä on paikka, jossa teknologia ja liike-elämä kohtaavat, ja siinä sijainnissa on juuri se taika, joka tekee tästä ravintolatilasta loistavan mahdollisuuden. Keilaniemen metroasema sijaitsee vastapäätä, mikä takaa erinomaisen saavutettavuuden ja lisää liikennettä alueelle.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

 

Tämä upea tila on Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.