03.11.23

Vuokraa toimisto, Plaza Business Park LOISTE

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Plaza Business Park LOISTE – Toimistotilaa Aviapoliksesta

 

Plaza Business Park LOISTE tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden Aviapoliksen sydämessä osoitteessa Äyritie 20. Täällä saatavilla on heti 200 – 900 neliömetrin toimistotiloja, jossa yhdistyvät moderni tyylikkyys ja teknologia. Tilat on suunniteltu tukemaan tehokasta ja luovaa työskentelyä, mikä tekee niistä täydellisen ympäristön niin työntekijöille kuin asiakkaille.

Plaza Business Park sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa ja koostuu viidestä modernista toimitilarakennuksesta, joista Loiste on yksi. Tämä viihtyisä yrityspuisto tarjoaa laadukkaat tilat kaiken kokoisille yrityksille keskeisellä sijainnilla. Plaza tarjoaa myös kaikki nykyaikaisen yrityspuiston palvelut, kuten edustavat neuvottelu- ja aulatilat sekä lounasravintolat. Kohteen sijainti Plaza Business Park sijaitsee ihanteellisella paikalla Vantaan Aviapoliksessa, pääväylien liittymäkohdassa. Paikalle on helppo saapua useammasta suunnasta: Helsingin keskustasta Tuusulanväylää pitkin, ja idästä ja lännestä Kehä III:a pitkin. Yrityspuistoon on helppo saapua myös bussilla ja junalla Kehäradan kautta. Lisäksi Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin viiden minuutin ajomatkan päässä. Mikään ei ole kaukana, sillä Kauppakeskus Jumbo sijaitsee Plazaa vastapäätä.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.