15.11.23

Vuokraa toimisto, Suomitalo

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Suomitalo – Uniikkiia toimistotilaa keskellä Helsinkiä

 

Etsitkö inspiroivaa toimistotilaa keskeltä Helsingin sykettä? Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden historiallisesta Suomitalosta osoitteessa Lönnrotinkatu 5 / Kalevankatu 6. Suomitalon perinteikkäät toimitilat tarjoavat vuokralaisilleen uniikin työympäristön Helsingin parhaalla paikalla. Kiinteistössä on vuokrattavana erikokoisia toimitiloja pienemmistä 200 neliön moderneista avotoimistosta aina suurempiin yli 1000 neliön monitilatoimistoihin. Modernien tietoliikenneyhteyksien lisäksi talotekniikkaa on uudistettu, ja kesällä tilojen käyttömukavuutta lisää koneellinen kaukojäähdytys. Toimitilat suunnitellaan ja remontoidaan käyttäjän näköiseksi.

 

Suomitalo on yli 100-vuotias arvokiinteistö, joka henkii historiaa ja tarjoaa samalla modernin ja toimivan työympäristön. Suomitalo sopii yrityksille, jotka haluavat korkealaatuiset toimitilat upeassa ympäristössä. Kiinteistön uniikki tunnelma ja helppo saavutettavuus takaavat sekä työntekijöiden että vierailijoiden viihtyvyyden. Toimitilat muokkautuvat helposti vastaamaan nykyaikaisen vuokralaisen tarpeita, talon historiaa kunnioittaen.

Kahdesta erillisestä, eri aikakausilla rakennetusta kiinteistöistä koostuva Suomitalo on upea kokonaisuus, joka sopii yrityksille jotka etsivät näyttävää, muuntojoustavaa toimitilaa keskustan palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä. Suomitalo sijaitsee keskellä Helsinkiä, korttelin päässä Stockmannin tavaratalosta ja Kauppakeskus Forumista. Sisäänkäynnit sijaitsevat sekä Kalevankadulla että Lönnrotinkadulla, Vanhan kirkkopuiston laidalla. Keskeisen sijantinsa ansiosta liikenneyhteydet ovat mainiot, ja matkaat tänne kaikista ilmansuunnista vaivattomasti kaikilla liikennevälineillä. Ratikat ja bussit pysähtyvät lähelle, ja Helsingin päärautatieasemalle tai metrolle on vain 600 metrin matka. Läheiset pysäköintilaitokset palvelevat autoilevia.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.