30.11.23

Vuokraa ravintolatila, Kielotie 15

 

Etsitkö ravintolatilaa, joka sopisi täydellisesti liikeideasi tarpeisiin? Älä enää aikaile, sillä toimitilavälittäjän asiantuntemus tekee ravintolatilan löytämisestä helpompaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan mahdollisen ravintolatilan, joka täyttää sekä tekniset että visuaaliset kriteerinne. Olitpa sitten aloittamassa uutta ravintolaa, laajentumassa tai etsimässä täydellistä sijaintia nykyiselle liiketoiminnallesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Kielotie 15 – Upea ravintolatila Tikkurilasta

 

Tarjoamme vuokralle ainutlaatuisen 172 neliömetrin ravintolatilan Vantaan Tikkurilasta, juuri valmistuneen asuinkerrostalon kivijalasta. Liiketilan julkisivu on vaikuttava korkeine lasi-ikkunoineen, tuoden tilaan valoisuutta ja houkuttelevuutta. Tämä tila tarjoaa täyden ravintolatekniikan varustelun, ja lisäksi mahdollisuuden terassiin, joka avaa uusia ulottuvuuksia asiakaskokemukseen.

Kielotie 15 uudiskohde on valmistunut joulukuussa 2023 Tikkurilan keskustaan. Kielotieltä on vain lyhyt kävelymatka Tikkurilan asemalle. Talon liiketilat tulevat osaksi vahvasti kehittyvää Tikkurilan kävelykeskustaa. Kortteli muodostaa kaupallisen kokonaisuuden, josta kehittyy palveleva keskustan pohjoisportti, lähipalveluita tarjoavien yritysten keskittymä.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Tämä upea tila on Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.