30.11.23

Vuokraa toimisto, Erottajankatu 2

 

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Erottaja2 – Toimistotilaa Helsingin sydämestä

 

Erottaja2 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden Helsingin sydämessä osoitteessa Erottajankatu 2. Saatavilla on heti 263 – 748 neliömetrin toimistotiloja, jossa yhdistyvät moderni tyylikkyys ja teknologia. Uniikit tilat mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Tiloja voidaan muokata ja pintoja remontoida asiakkaan toiveiden mukaan upean rakennuksen sallimissa puitteissa.

 

Helsingin vanhimpiin kuuluva rakennuskokonaisuus on rakennettu kolmessa vaiheessa vuosina 1891, 1905 ja 1915. Se peruskorjattiin huolellisesti vuonna 2021 sekä nykyaikaa että kohteen poikkeuksellisia elementtejä kunnioittaen. Upea kokonaisuus muodostuu tänä päivänä kahdesta rakennustyylistä – jugend sekä uusrenessanssi, jotka muodostavat yhdessä upean kortteliosan eloisan sisäpihan kanssa. Rakkaudella hoidettu ja huollettu, vastuullisesti peruskorjattu ja entisöity vanha rakennus on ekologinen ratkaisu vastuulliselle toimijalle. Erottaja2:lle on myönnetty BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti

Erottaja2:n sijainti takaa kaikkien mahdollisten palveluiden saatavuuden läheltä. Lähiympäristön monipuoliset ravintolat palvelevat aamusta yöhön. Erottaja2:ssa palvelee mm. kaukasialaiseen ruokaan erikoistunut ravintola Bridge ja viihtyisänä terassiklubin yhdistelmänä tunnettu Babylon Club & Garden. Lukuisa joukko muita ravintoloita löytyy 100–200 metrin säteellä.

Erottajalle saapuminen ei voisi olla helpompaa kulkuvälineestä riippumatta. Oma pyöräparkki sähköpyörien latauspisteineen ja täysin uudistetut sosiaalitilat työmatkaliikkujille. Autoilijoille AimoPark Iso-Erottaja sijaitsee aivan talon vieressä. Julkisen liikenteen suosijoille lähellä ovat ratikkapysäkit, rautatieasema, rautatientorin metroasema ja Kampin linja-autoterminaali.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.