19.01.24

Vuokraa toimisto, Porkkalankatu 5

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Porkkalankatu 5 – toimistoja upealla merinäköalalla 

 

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Porkkalankatu 5. Kiinteistössä on vuokrattavana erikokoisia toimitiloja pienemmistä 229 neliön moderneista toimistosta aina suurempiin 1822 neliön toimistoihin. Pääkonttoritasoiset tilat päivitetään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten voit räätälöidä toimistosi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Tässä kiinteistössä yhdistyvät erinomainen sijainti ja monipuoliset tilat, tarjoten ihanteellisen ympäristön yritystoiminnalle. Kiinteistö sijaitsee Länsiväylän välittömässä, mikä takaa näkyvyyden ja helpon saavutettavuuden. Heti sisään astuttaessa kohtaa viihtyisät vastaanottotilat sekä houkutteleva lounasravintola Dylan, luoden miellyttävän ensivaikutelman vierailijoille. Kuntosali puolestaan tarjoaa vuokralaisille ja vierailijoille mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnistaan kätevästi työpäivän lomassa.

Toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 2-7, tarjoten inspiroivan työympäristön eri organisaatioille. Kellarikerros puolestaan palvelee säilytystarpeita varastotiloillaan ja autohallillaan, joka on helposti saavutettavissa suoraan Länsiväylältä. Tämä tekee kiinteistöstä erittäin käytännöllisen ja toimivan kokonaisuuden.

Ruoholahden metroasema on vain alle 5 minuutin kävelymatkan (400 m) päässä, mahdollistaen sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan ja sen monipuolisiin palveluihin. Lisäksi läheisyys Länsisatamaan ja helppous päästä liikkumaan autolla niin keskustaan kuin Helsinki-Vantaan lentokentälle tekevät tästä kiinteistöstä ihanteellisen valinnan liiketoiminnan harjoittajille.

Matka Ruoholahdesta lentokentälle on vaivaton, noin 22 kilometriä, ja hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan vaihtoehdon työmatkalle vaikka polkupyörällä. Tämä kaikki tekee tästä kiinteistöstä paitsi käytännöllisen myös houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat laadukasta työympäristöä ja kätevää sijaintia kaupungin sykkeessä.

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.