26.03.24

Vuokraa toimisto, Iso Roobertinkatu 21-25

Oletko etsimässä täydellistä toimistoa yrityksellesi? Toimitilavälittäjän käyttö tekee etsinnästäsi tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Samalla palvelu on sinulle täysin ilmainen. Toimitilavälittäjät tuovat mukanaan kokemuksen, markkinatuntemuksen, neuvottelutaitonsa ja laajan valikoiman saatavilla olevia kiinteistöjä, varmistaen, että löydät parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Olitpa sitten aloittava yritys, laajentumassa tai etsimässä päivitystä nykyisille tiloillesi, autamme sinua navigoimaan kiinteistömaailman monimutkaisessa viidakossa.

 

Iso Roobertinkatu 21-25 – toimistoja keskeisellä sijainnilla

 

Esittelemme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden osoitteessa Iso Roobertinkatu 21-25. Tämä kiinteistö on täydellinen valinta yritykselle, joka arvostaa keskeistä sijaintia sekä tehokkaasti käytettyä tilaa. Tilat ovat muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaisesti, ja tarjoavat mahdollisuuden joustavaan käyttöön. Kiinteistössä on tarjolla 3 380 neliömetriä toimistotilaa ja 769 neliömetriä liiketilaa, ja lisäksi pohjakerroksesta voi vuokrata varastotiloja tarvittaessa.

Vilkkaalla keskusta-alueella sijaitseva monipuolinen toimisto- ja liikekiinteistö tarjoaa avarampia tiloja, jotka vastaavat erinomaisesti nykyaikaisten toimistotyöskentelyn tarpeisiin. Iso Roobertinkatu sijaitsee Helsingin Punavuoressa Erottajan ja Fredrikintorin välittömässä läheisyydessä. Lähimmät raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat Fredrikinkadulla. Kiinteistössä on saatavilla myös autopaikkoja.

 

 

Cushman & Wakefield välittää kohdetta

Nämä upeat toimistotilat ovat Cushman & Wakefieldin välityksessä.  Lisätietoja kohteesta saa helposti kysymällä. Yhdessä selvitämme, miten saavutat asettamasi tavoitteet – liittyivätpä ne toimitiloissa säästämiseen, tilakoon optimointiin, hyvinvoinnin ja viihtyvyyden parantamiseen tai tavoitettavuuteen.

 

Ota yhteyttä ja samalla ensimmäinen askel kohti  ihanteellisen toimistotilasi varaamista.

 

0108368400

info@cushwake.fi

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.