01.07.24

C&W neuvonantajana juuri valmistuneen kerrostalokohteen myynnissä

 

Arkta Rakennus ja Tampereen Vuokra-asunnot Oy toteuttivat kaupan Tampereen Lamminpäässä sijaitsevasta kerrostalokohteesta

 

Helsinki heinäkuu 2024 – Arkta Rakennus Oy on sopinut Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n kanssa juuri valmistuneen kerrostalokohteen kaupasta.

Tampereen Lamminpäässä sijaitsevassa korkeatasoisessa vuokrakohteessa on 28 asuntoa ja se on rakennettu maalämmöllä A-energialuokkaan omalle tontille. Kohde on valmistunut huhtikuun lopussa 2024 ja se koostuu perheasuntopainotteisista huoneistoista, joissa kaikissa on lasitetut parvekkeet ja huoneistosaunat. Kohde myydään vuokrattuna.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

”Kohteen asuntojen vahva vuokrauskysyntä jopa ylitti odotuksemme. Nykyaikaisille perhekoon vuokra-asunnoille on selvästi ollut tarvetta alueella, jossa ympärillä on vakiintunut asunalue ja palvelut. Nyt on hienoa, että vakaa, paikallinen toimija ottaa kohteen haltuunsa.”, kertoo Arktan kehitys- ja sijoittajasuhdejohtaja Petra Kiiveri.

”Talo on osa Arktan kehittämää ja rakentamaa tasokasta korttelia, joka on viihtyisästi päättyvän kadun päässä puistoon rajoittuen. Julkiset yhteydet ovat jo nyt hyvät, ja odotuksissa on myös päätös Lielahden raitiolinjan jatkosta, jolloin sekin saataisiin tulevaisuudessa palvelemaan asukkaita”, kertoo Arkta Rakennuksen vt. toimitusjohtaja Marko Nikander kertoo.

”Tartuimme mielellämme Lamminpäässä sijaitsevan kerrostalon myyntitarjoukseen. Lamminpäässä sijaitseva kerrostalo laajentaa Tampereen Vuokra-asunnot Oy asuntokannan uudelle asuinalueelle, sillä tämä on ensimmäinen kohteemme Lamminpäässä. Kohde on tasokas ja se sijaitsee vehreällä asuinalueella hyvien palveluiden äärellä. Juuri valmistunut kohde on jo löytänyt asukkaansa, joten meidän on helppo ottaa se haltuun. Toivotammekin kaikki kohteen asukkaat lämpimästä asumaan meille”, sanoo Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Marko Salonen.

“Kiitämme molempia osapuolia hyvin sujuneesta tiivistahtisesta kauppaprosessista ja olemme erittäin iloisia, että Arktan kanssa alkanut yhteistyö johtaa onnistuneeseen lopputulokseen. Tampereen Lamminpään myyntiprojekti on jälleen hyvä esimerkki sijainniltaan toimivan ja energiatehokkaan vuokratalokohteen kysynnästä haastavammassakin markkinatilanteessa”, sanoo Cushman & Wakefieldin johtaja Ville Laitinen.

Cushman & Wakefield toimi projektissa myyjän kaupallisena neuvonantajana.

 

Lisätietoja:

Arkta
Petra Kiiveri
petra.kiiveri@arkta.fi

Marko Nikander
marko.nikander@arkta.fi

 

Tampereen Vuokra-asunnot Oy
Marko Salonen
marko.salonen@tampere.fi

 

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.