09.10.22

C&W Retail toimi välittäjänä ja neuvonantajana ravintola Olivialle

Norjalainen ravintolaketju Olivia halusi saapua Suomeen näyttävästi, joten mikä tahansa ravintolaksi soveltuva liiketila ei vastannut Olivian erityisiä kriteereitä.

Cushman & Wakefield toimi Olivialle välittäjänä ja neuvonantajana ja mahdollisti upean konseptin rakentamisen Helsingin rautatieasemalle. Varmistimme asiakkaalle sujuvan vuokrausprosessin ja realistiset sopimusehdot.

Olivian ravintolasta tuli Helsingin näyttävimpiä kokonaisuuksia ja kohteiden ikonisuus toi mukanaan ainutlaatuisuutta.

Olivialla ei ole aiemmin ollut toimintaa Suomessa, joten saadaksemme mahdollisimman hyvän ja realistisen kuvan Helsingin tarjonnasta oli välittäjän käyttäminen itsestään selvää. Erityisesti prosessin alussa välittäjän läsnäolo oli arvokasta; se antoi oikean suunnan koko projektille.” Olivian Suomen maajohtaja Juha Räsänen kertoo.

Haaste

Ainutlaatuisen ja suuren ravintolaksi soveltuvan tilan löytäminen asiakasvirtojen välittömässä läheisyydessä.

Ratkaisu

Tarpeisiin sopiva tila löytyi Helsingin Rautatieasemalta. Tilat remontoitiin näyttävästi samalla kunnioittaen tilan historiaa ja alkuperäisiä elementtejä.

Tilan koko

n. 1000 m2

Tilatyyppi

Ravintolaksi soveltuva liiketila

OLIVIA

Olivia on Norjalainen ravintolaketju, joka on avannut useita ravintoloita Norjaan ja Ruotsiin. Ensimmäinen ravintola avattiin Oslossa vuonna 2006, ja nyt niitä löytyy Norjan kaikista isoista kaupungeista. Ruotsissa Olivia on valloittanut Tukholman ja Göteborgin. Suomeen Olivia avasi ensimmäisen ravintolan vuonna 2021.

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.