Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaniementie 8, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 720 m2

Kohde #26419

Kuvaus

Tarjolla uusi, upea pääkonttorikokonaisuus Keilaniemestä! BEAM on urbaania asumista ja toimitilaa tarjoava uniikki 30-kerroksinen rakennus Keilaniemen parhaalla paikalla. Vuokralaisella on mahdollisuus muokata rakennuksen toiminnot itselleen parhaiten sopiviksi. Huippusijainti – rakennuksesta on suora kulkuyhteys metroasemalle. Tämä tilaesimerkki kattaa yhden pienemmistä kerroksista.

Keilaniemen keskeisimmälle paikalle, metroaseman välittömään läheisyyteen, kohoaa uusi arkkitehtoninen maamerkki, tulevaisuuden työ- ja liike-elämän sekä viihtyisän ja laadukkaan asumisen talo. Täältä avautuvat näköalat kauas. Toimitilat sijaitsevat kerroksissa 1-16. Toimitilavaihtoehdot ovat joustavat ja monipuoliset ja ne sopivat erilaisille yrityksille ja toimialoille. Toimitilakerrosten koot 800 neliötä tai 1600 neliötä. Toimitilojen koot 300 neliöstä 14 500 neliöön. Kerroksia voi jakaa pienempiin tiloihin tai yhdistää sisäportaalla. Rakennuksesta sisäyhteys metroasemalle. Kohteeseen on tulossa korkealuokkaisia asuntoja. Asunnot sijaitsevat kerroksissa 17-29. 10. kerroksessa terassi- ja kokouskeskus. Kohde suunnitellaan ja toteutetaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Excellent-tasolle. Tavoitevalmistuminen v.2025.

Liikenneyhteydet

Metro 1min, bussi 1min, helsingin keskusta 15min, lentokenttä 30min. Pyöräpaikkoja 50kpl ja autopaikkoja 200kpl.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilaniementie 8
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 720 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: Ennakkomarkkinoinnissa
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.