Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lars Sonckin kaari 12, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 224 m2

Kohde #27274

Kuvaus

Vuokrattavana viihtyisä ja hyväkuntoinen toimistotila Stella Business Parkin Solaris-talon 4. kerroksesta. Stella Business Parkissa on tarjolla monipuolisia palveluja liiketoiminnan tueksi ja vilkkaassa yrityspuistossa on panostettu työviihtyvyyttä sekä hyvinvointia lisääviin ratkaisuihin.

Stella Business Park on vuokralaistensa suosittelema kohde, jossa ystävällinen palvelu ja toiminnan kehittäminen kohtaavat. Suosittu sijainti Leppävaarassa juna-aseman ja Sellon palveluiden lähellä houkuttelee työntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutua. Stellassa on tarjolla runsaasti myös parkkitilaa.

Stella Business Park SOLARIS.
Stellan vuokralaisena käytössäsi ovat Business Parkin laadukkaat ja monipuoliset palvelut, kuten: Nopeat tietoliikenneyhteydet, vastaanottopalvelut ja puhelinvaihteen hoito, kuriiri- ja lähettipalvelut, kopiointipalvelut, henkilöstö- ja rekrytointipalvelut, korkeatasoiset ravintolat, parturi-kampaamo, matkatoimisto, autopesupalvelu, kuntosali ja saunaosasto. Yli 100 pysäköintipaikkaa vieraille ja 2 parkkitaloa yritysten henkilöstölle.

Liikenneyhteydet

Stella Business Park sijaitsee Leppävaarassa Kehä I:n varrella. Hyvä näkyvyys Kehälle ja hyvät liikenneyhteydet. Leppävaaran juna-asema kävelymatkan päässä sekä Kauppakeskus Sellon tarjoamat palvelut. Kiinteistöllä isot pysäköintitalot.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lars Sonckin kaari 12
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 224 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.