Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 3, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 397 m2

Kohde #25529

Kuvaus

Vuokrataan moderni toimistotila. Avotoimistotilaa, tyylikäs avokeittiö, neuvottelutilaa ja työhuoneita. Tilaan voidaan tehdä vuokralaisen toiveiden mukaan muutoksia. Vuokralaisella on myös käyttöoikeus viereisen Säteri 6 -kiinteistön yhdyssillalla, jolla on viihtyisä oleskelualue.

Säteri Business Park Linnoitus. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Neuvottelutilat, lounasravintola, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Vuokrattavia autopaikkoja sekä pihalla että omassa hallissa.

Liikenneyhteydet

Hyvät julkiset liikenneyhteydet junalla ja bussilla. Autolla hyvät yhteydet Kehä I:stä sekä Turunväylää pitkin. Leppävaaran liikekeskus Sello ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 3
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 397 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 6/2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.