Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Puolikkotie 8, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 500 m2

Kohde #27127

Kuvaus

Nyt vuokrattavana 7. kerroksen läpitalon toimistokokonaisuus. Tila kattaa sekä valoisaa avotilaa että toimistohuoneita upeilla näkymillä. Vuokralaisille on tarjolla erinomaiset palvelut sekä runsaasti parkkipaikkoja. Huippusijainti Länsiväylän varrella, kauppakeskus Iso Omenan palveluita ja metroa vastapäätä.

Business Park Safiiri 1. Moderni ja nykyaikainen toimistokiinteistö Länsiväylän vieressä Espoossa, aivan Ison Omenan vieressä, kivenheiton päässä metroasemasta. Safiirin toimistokerroksissa avokonttorit ja työhuoneet on sijoiteltu reunoille ja rakennuksen keskellä on pieniä neuvotteluhuoneita, hiljentymishuoneita ja puhelinkoppeja. 1. kerroksessa on vastaanoton lisäksi lounasravintola sekä neuvottelutiloja. Kiinteistössä lisäksi aulapalvelu, pysäköintihalli, kuntosali ja pyöräparkki.

Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Gold.

Liikenneyhteydet

Safiiri sijaitsee Länsiväylän varrella, 10 km Helsingin keskustasta. Ajomatka kestää noin 15 minuuttia. Pohjoisesta Kehä II tuo autoilijat suoraan Safiirin läheisyyteen. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Matinkylän metroasema, jossa on myös paikallisliikenteen merkittävä vaihtoasema.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Puolikkotie 8
Espoo 02230

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 500 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 3/2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.