Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Säterinkatu 6, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 241 m2

Kohde #26110

Kuvaus

3. kerroksen avotoimistotila, johon on mahdollisuus tehdä myös työhuoneita. Nykymuodossaan tilaan saa työpisteet n. 15-20 henkilölle. Säteri 6 sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä lähellä Leppävaaran asemaa ja Kauppakeskus Selloa.

Vuonna 2001 valmistunut rakennus on uudistunut kauttaaltaan vastaamaan tämän päivän työntarpeita. Rakennuksen sydän, näyttävä atrium-aula, kokoaa kaikkien kerrosten ihmiset ja yritykset yhteen. Kiinteistössä on neljä ja puoli toimistokerrosta, ja kunkin huoneistoala on noin 1100 m2. Kuhunkin kerrokseen on mahdollista tehdä viihtyisät työskentelytilat noin sadalle työntekijälle. Muunneltavien tilojen ansiosta samaan kerrokseen mahtuu yksi tai useampi yritys sekä neuvottelu- että toimistohuoneita.

Jokaisessa toimistokerroksessa on oma parveke ja avara näkymä lasiseinien läpi atrium-aulaan. Aulan yhteiset oleskelutilat kutsuvat viihtymään, pitämään pikapalavereja tai tarjoavat inspiroivan ympäristön työntekoon poissa omalta työpisteeltä. Aulan yhteydessä on myös laadukas kampaamo ja huippukokin ravintola. Kiinteistön kattokerroksessa on vuokralaisten käytössä juuri valmistunut laadukas kuntosali saunatiloineen sekä viihtyisät terassialueet.

Säteri 6 sijaitsee Leppävaaran modernissa Business Park -keskittymässä, keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä, joka mahdollistaa sujuvan työmatkailun niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Loistavat julkiset yhteydet täydentyvät rakenteilla olevan Raide-Jokerin ansiosta

Liikenneyhteydet

Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat kiinteistön sivuitse. Leppävaaran kaupunkiradan asema sijaitsee n. 700 m:n päässä. Ajoaika Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 20 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Säterinkatu 6
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 241 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.