Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Säterinkatu 6, Espoo

For rent, Office, Espoo, Espoo, 241 sqm

Target #26110

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

3. kerroksen avotoimistotila, johon on mahdollisuus tehdä myös työhuoneita. Nykymuodossaan tilaan saa työpisteet n. 15-20 henkilölle. Säteri 6 sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä lähellä Leppävaaran asemaa ja Kauppakeskus Selloa.

Vuonna 2001 valmistunut rakennus on uudistunut kauttaaltaan vastaamaan tämän päivän työntarpeita. Rakennuksen sydän, näyttävä atrium-aula, kokoaa kaikkien kerrosten ihmiset ja yritykset yhteen. Kiinteistössä on neljä ja puoli toimistokerrosta, ja kunkin huoneistoala on noin 1100 m2. Kuhunkin kerrokseen on mahdollista tehdä viihtyisät työskentelytilat noin sadalle työntekijälle. Muunneltavien tilojen ansiosta samaan kerrokseen mahtuu yksi tai useampi yritys sekä neuvottelu- että toimistohuoneita.

Jokaisessa toimistokerroksessa on oma parveke ja avara näkymä lasiseinien läpi atrium-aulaan. Aulan yhteiset oleskelutilat kutsuvat viihtymään, pitämään pikapalavereja tai tarjoavat inspiroivan ympäristön työntekoon poissa omalta työpisteeltä. Aulan yhteydessä on myös laadukas kampaamo ja huippukokin ravintola. Kiinteistön kattokerroksessa on vuokralaisten käytössä juuri valmistunut laadukas kuntosali saunatiloineen sekä viihtyisät terassialueet.

Säteri 6 sijaitsee Leppävaaran modernissa Business Park -keskittymässä, keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä, joka mahdollistaa sujuvan työmatkailun niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Loistavat julkiset yhteydet täydentyvät rakenteilla olevan Raide-Jokerin ansiosta

Communications

Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat kiinteistön sivuitse. Leppävaaran kaupunkiradan asema sijaitsee n. 700 m:n päässä. Ajoaika Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 20 min.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Säterinkatu 6
Espoo 02600

  • Area: Espoo
  • Surface area: 241 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2001
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.