Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sinimäentie 8 B, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Espoo, 354 m2

Kohde #27634

Kuvaus

Viidennen kerroksen laadukas toimistotila. Tila on mahdollista muuntaa vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi. Kiinteistössä aulapalvelu ja henkilöstöravintola.

Edustavat, helposti muunneltavat, valoisat toimilat Turunväylän varrella. Sinihelmi on näyttävä kohde Espoon Sinimäellä, josta on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin ja Kehäteille. Sinihelmi koostuu kuudesta kerroksesta: viidessä on toimitiloja, ja ylimmässä kerroksessa sijaitsevat vuokrattavat sauna- ja edustustilat. Ensimmäisen kerroksen ravintolasalin yhteydessä on vuokrattavia neuvottelutiloja. Kiinteistöä ympäröivät upeat lasiseinät, joista avautuvat hienot näkymät rauhalliseen ja metsäiseen ympäristöön. Kohteen tyylikkyyttä lisää myös talon keskellä sijaitseva katettu valopiha. Sinihelmi tarjoaa kattavat aulapalvelut yrityksesi arjen tueksi. Piha-alueella on runsaasti vuokrattavia pysäköintipaikkoja sekä vieraspaikkoja. Pihalta löytyy myös sähköauton latauspaikkoja.

Liikenneyhteydet

Turunväylän ja Keha II:n kupeessa. Espoon bussipysäkit lähellä. Hyvät liikenneyhteydet henkilöautolla Kehäteitä ja Turunväylää pitkin. Pihalla runsaasti vuokrattavia autopaikkoja. Leppävaaran asema 3 km, Helsinki-Vantaan lentoasema 16,2 km, Turuntie 2 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sinimäentie 8 B
Espoo 02630

  • Kaupunginosa: Espoo
  • Pinta-ala: 354 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.