Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karaportti 5, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Karamalmi, 293 m2

Kohde #18706

Kuvaus

Vuokrattavissa siistiä toimitilaa 4. kerroksesta. Tilat modernisoidaan ja tiloihin tulee tyylikkäät keittiö ja neuvottelutilat yhteiseen käyttöön. Vuokraan kuuluu sähkö ja internet. Tämän lisäksi talossa uudistetaan aula, sisääntulo ja saunatilat. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Vuonna 2005 valmistunut toimistorakennus. Tilat hyvässä kunnossa. Karaportin modernit tilat on luotu laatutietoisen yrityksen tarpeisiin. Niihin on helppo tehdä erilaisiin työskentelytapoihin soveltuvia tilaratkaisuja; Tilat on vaivattomasti muunneltavissa avo- ja huonetoimistoiksi sekä niiden yhdistelmiksi. Viihtyisyyttä luovat laadukkaat materiaalit, valoisuus ja hyvin suunniteltu arkkitehtuuri.

Kiinteistössä on moderni talotekniikka, neuvottelu- ja edustustilat, saunatilat sekä lastauslaituri, pienvarastotilaa ja tavarahissi kerroksiin. Toimintaa tukevat Karaportin ja lähialueiden, muun muassa Leppävaaran, monipuoliset palvelut. Viereisessä rakennuksessa on lounasravintola. Pysäköintitilaa on runsaasti pihalla ja pysäköintitalossa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 370 m, juna-asemalle 1,1 km, lentokentälle 22 km. Sijainti Turuntien ja Kehä II:n läheisyydessä, vain 20 min. Helsingin keskustasta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Karaportti 5
Espoo 02610

  • Kaupunginosa: Karamalmi
  • Pinta-ala: 293 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2005
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.