Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hyttipojankuja 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Kauklahti, 858m2

Kohde #13057

Kuvaus

Toimistotilaa kolmannessa kerroksessa. Kiinteistön kolmas kerros on pääosin huonetoimistoa, mutta muokattavissa toimintaan sopivaksi joko avo- tai huone-/avotoimiston yhdistelmätilaksi kevyiden väliseinärakenteiden johdosta. Tila on mahdollista jakaa. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista. Kolmikerroksinen toimisto-/varastokiinteistö, joka sijaitsee Espoossa Kauklahden teollisuusalueella, Kehä III:n, Länsiväylän ja Kauklahden juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistön toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 1-3. Naapurustossa toimii lounasravintola. Kiinteistössä on myös tilat lounasravintolalle. Hyttipojankuja 2:n piha-alueella on pysäköintipaikkoja. Lastauslaituri. Mahdollisuus myös sisäänajoon.

Kolmikerroksinen toimisto-/varastokiinteistö, joka sijaitsee Espoossa Kauklahden teollisuusalueella, Kehä III:n, Länsiväylän ja Kauklahden juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistön toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 1-3. Naapurustossa toimii lounasravintola. Kiinteistössä on myös tilat lounasravintolalle. Hyttipojankuja 2:n piha-alueella on pysäköintipaikkoja. Lastauslaituri. Mahdollisuus myös sisäänajoon.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Espoon Kauklahdessa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Hyvät yhteydet Kehä III:lle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Hyttipojankuja 2, 858m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Hyttipojankuja 2
Espoo 02780

  • Kaupunginosa: Kauklahti
  • Pinta-ala: 858 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.