Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaranta 10-16 laajennusosa, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 288 m2

Kohde #22794

Kuvaus

Edustavaa ja käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltavaa toimistotilaa Life Science Center laajennusosan 3.-7. kerroksissa. Ylempien kerrosten toimistoista aukeaa upeat 360 asteen näkymät. Kerros 1154 m2 on mahdollista jakaa neljään osaan. Huippumoderni uudisrakennus; Life Science Centerin laajennusosa valmistuu muiden LSC rakennusten viereen vuonna 2023. Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ovat vaivattomasti muunneltavissa. Myös kaikki nykyiset LSC palvelut tulevat luonnollisesti myös uusien vuokralaisten käytettävissä. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä kokous- ja edustustilojen lisäksi täältä löytyy esimerkiksi sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä sekä Länsiväylää pitkin. 11 min. Helsingin ydinkeskustaan. Keilaniemen metroasema sijaitsee kivenheiton päässä kiinteistöstä ja suunnitteilla olevan raidejokerin päätepysäkki tulee aivan naapuriin. Parkkipaikkoja talon hallissa sekä pihalla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Keilaranta 10-16 laajennusosa, 288m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Keilaranta 10-16 laajennusosa
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 288 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Alkuvuosi 2023
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.