Keilaranta 15 B, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaranta 15 B, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 718 m2

Kohde #26550

Kuvaus

Pian vapautumassa ainutlaatuinen toimisto, josta hulppeat merimaisemat, kuten kuvista näkyy! Keilaranta 15 B 3 kerroksesta löytyy moderni sekä joustava tila, joka tarjoaa suurten ikkunoidensa avulla valoisan ja avaran tunnelman, unohtamatta mieletöntä näkymää. Tila on helposti jaettavissa niin avoimeen ja yhteiseen työskentelytilaan, unohtamatta mahdollisuutta myös hilajiseen ja yksityiseen työskentelyyn työhuoneiden, neuvotteluhuoneiden ja puhelinkoppien avulla. Kyseisestä tilasta löytyy oma parveke, josta näkymät ulottuvat kauas merelle asti, joten katseltavaa riittää. Parvekkeelta näkyy myös HTC:n venesatama sekä padel kenttä. Tila on muokattavissa vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Moderni tekniikka takaa aina sopivan lämpöiset tilat. Kuvat ovat tästä tilasta.

HTC Waterfront Keilaniemi sijaitsee paraati paikalla aivan meren äärellä ja tarjoaa toimistotiloja, jotka ovat muunneltavissa vuokralaisten toiveiden mukaisesti. Waterfront tarjoaa asiakkailleen suositun lounasravintolan, catering-palvelut, 24h toimivan kioskin sekä aulapalvelut. Waterfontista löytyy myös kuntosali, erilliset suihku- ja pukuhuonetilat sekä pyöräparkki ja sähköautoille omat latauspisteet. Pysäköintimahdollisuudet sekä ulkona, että maanalaisena ja useita vieraspaikkoja on myös saatavilla. Toimistovukralaiselle on myös varattu venekiinnityspaikkoja ja viereiseltä toimijalta voi vuokrata vesijettejä tai vaikka pelata Padelia kelluvalla kentällä.

Katso myös: www.htcwaterfront.fi

Tervetuloa tutustumaan!

Toimisto meren äärellä. Nyt uutuutena lasi iglot terassilla jossa voit tehdä töitä ulkona vaikka syyskeli viileneekin.

Löydä yrityksellesi tukikohta Espoon Keilaniemestä, Suomen suurimmasta ja arvostetuimmasta yrityskeskittymästä. Viihtyisät tilamme sijaitsevat upeissa maisemissa meren äärellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimistotilat ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeidesi mukaisiksi.

HTC Waterfront Keilaniemi koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good- tason.

Suosittu lounasravintola, josta myös catering-palvelut, Taloa palvelee kaksi aulaa jotka auttavat vieraat perille ja toivottavat hyvää päivää. Talossa on juuri uudisteeetu freessi punttisali omilla pukuhuoneilla. Lisäksi löytyy myös suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöile. Erillisveloituksella neuvotteluhuoneita katutasossa. Maanalainen pysäköintitaso sekä pihapaikoitus, runsaasti vieraspaikkoja autoille sekä venepaikkoja toimiston vuokralaisille. Sähköautojen latauspisteitä. Tietojärjestelmät ja talotekniikka edustavat alan kärkiosaamista.

Talon edustalla on myös kelluva Padel kenttä ja vesijettivuokraus.

Liikenneyhteydet

Keilaniemen metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kehä I ja Länsiväylän liittymät minuutin päässä. Alueella on runsaasti myös kevyen liikenteen väyliä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilaranta 15 B
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 718 m2
  • Kerros: 3
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2008
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.