Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaranta 5, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 956m2

Kohde #20479

Kuvaus

Vuokrataan edustava ja korkeatasoinen toimistotila toisesta kerroksesta. Tilaan kuuluu mm. useita huoneita, avotilaa, keittiö sekä suihku- ja wc-tilat. TYYLIKÄS KOKONAISUUS AINUTLAATUISILLA MERIMAISEMILLA Keilaranta 5 tarjoaa merinäköalalla varustettua toimistotilaa huipputeknologiayritysten läheisyydessä, pääväylien ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien vierestä. Tämä kohde tarjoaa korkealaatuista toimitilaa vaativampaankin makuun. Kohteen päävuokralaisena on muun muassa Academic Work. Tilat ovat edustavat ja tarjoavat esteettömät, upeat näkymät merelle. Näyttävä sisääntuloaula. Kiinteistössä on ilmastointi, jäähdytys, aulapalvelupiste, tuntiveloituksella vuokrattavia neuvottelutiloja ja tasokas henkilöstöravintola. Ylimmässä kerroksessa vuokrattava saunaosasto ja laadukas kuntosali. Kulunvalvontajärjestelmä ja kameravalvonta. Oma autohalli, jossa tarjolla vuokrattavia autopaikkoja.

TYYLIKÄS KOKONAISUUS AINUTLAATUISILLA MERIMAISEMILLA Keilaranta 5 tarjoaa merinäköalalla varustettua toimistotilaa huipputeknologiayritysten läheisyydessä, pääväylien ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien vierestä. Tämä kohde tarjoaa korkealaatuista toimitilaa vaativampaankin makuun. Kohteen päävuokralaisena on muun muassa Academic Work. Tilat ovat edustavat ja tarjoavat esteettömät, upeat näkymät merelle. Näyttävä sisääntuloaula. Kiinteistössä on ilmastointi, jäähdytys, aulapalvelupiste, tuntiveloituksella vuokrattavia neuvottelutiloja ja tasokas henkilöstöravintola. Ylimmässä kerroksessa vuokrattava saunaosasto ja laadukas kuntosali. Kulunvalvontajärjestelmä ja kameravalvonta. Oma autohalli, jossa tarjolla vuokrattavia autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Vain kivenheitto Keilaniemen metroasemalle. Sijainti Kehä 1:sen ja Länsimetron varrella on yksi kohteen kirkkaimmista vahvuuksista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Keilaranta 5, 956m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Keilaranta 5
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 956 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.