Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilasatama 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 671m2

Kohde #20235

Kuvaus

Avarat 1. kerroksen toimitilat merellisessä Keilaniemessä, aivan metroaseman vieressä. Saneerattu Keilalampi tarjoaa käyttäjilleen modernit ja muuntojoustavat toimitilat, lounasravintolan sekä maisematerassin. Vuokrattava pinta-ala 671 m2 pitää sisällään n. 52 m2 aula- ja sosiaalitilajyvityksen. Keilaniemenranta kehittyy kovaa vauhtia. Saneerauksessa oleva Keilalampi valmistuu Q4/2020. Kiinteistön palveluihin kuuluu mm. aulapalvelu, neuvottelukeskus, henkilöstöravintola ja käyttäjille yhteiset sosiaalitilat. Pohjakerroksessa päivittäistavarakauppa sekä liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Kiinteistöllä on 700 autopaikan pysäköintilaitos sekä pyöräparkki. Metroasemakin vain 50 metrin päässä.

Keilaniemenranta kehittyy kovaa vauhtia. Saneerauksessa oleva Keilalampi valmistuu Q4/2020. Kiinteistön palveluihin kuuluu mm. aulapalvelu, neuvottelukeskus, henkilöstöravintola ja käyttäjille yhteiset sosiaalitilat. Pohjakerroksessa päivittäistavarakauppa sekä liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Kiinteistöllä on 700 autopaikan pysäköintilaitos sekä pyöräparkki. Metroasemakin vain 50 metrin päässä.

Liikenneyhteydet

Aivan kohteen vieressä sijaitseva Keilaniemen metroasema ja vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri takaavat erinomaisen saavutettavuuden.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Keilasatama 2, 671m2, 1. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Keilasatama 2
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 671 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.