Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Miestentie 7 B-talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 510 m2

Kohde #16908

Kuvaus

Swing House tarjoaa yrityksille ensiluokkaisen, työhyvinvointia tukevan työympäristön. Tämä toimitila on esimerkki tilaratkaisusta n. 25-35 henkilön organisaatiolle. Laajentumisvara toteutuu paitsi kerroksittain myös kerrosten välillä.

Koko kerros on n. 900 m2, ikkunat neljään suuntaan. Voidaan yhdistää 4. kerroksen päätytilaan sisäportain koko 3. kerros, jolloin tulee n. 1400 m2 tila (500+400+500 m2). 3. kerros on myös mahdollista jakaa n. 640 m2 toimistotilaan. Voidaan myös yhdistää 640 m2 ja 510 yhdeksi toimistoksi, joka on tällöin 1150 m2.

SWING HOUSE Campus on vetovoimaisella paikalla Otaniemen ja Keilaniemen välissä oleva kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus, jonka humaanit, hyvinvointia tukevat ratkaisut, aidot materiaalit ja koko talon korkuinen viherseinä tarjoavat yrityksille viiden tähden työympäristön. Yhteisölliset, vuorokauden ympäri elävät tilat, käyttäjälähtöiset palvelut sekä luonnonläheinen sijainti metron ja uuden Raide-Jokerin varrella tekevät WELL-sertifioidusta Swing Housesta ainutlaatuisen ja inspiroivan paikan modernille työlle. Aulapalvelu, viihtyisä lounge ja lounasravintola sijaitsevat avaran pääaulan välittömässä läheisyydessä. Sisäyhteys hotelliin kulkee loungen kautta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät myös edustavat kokous-ja neuvottelutilat laadukkain catering-palveluin.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Swing sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet Länsiväylälle ja Turunväylälle. Paikoitustilaa on reilusti; yli 300 parkkipaikkaa ja pyöräparkki.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Miestentie 7 B-talo
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 510 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.