Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Koskelontie 19, Espoo

Vuokrattava, Tuotantotila, Espoo, Koskelo, 765 m2

Kohde #26755

Kuvaus

Laadukas, hyvin varusteltu korjaamotila erinomaisella sijainnilla Espoon Koskelossa. Tila on rakennettu autokorjaamokäyttöön. Sopii erinomaisesti myös muuhun käyttöön (varasto, työtila ym.). Selkeän muotoisessa hallitilassa on kolme nosto-ovea tilan toisessa päässä. Kaksi ovea ovat kooltaan 3,5*3,5 m ja yksi 3,5*4,4 m. Lattiakaivot, tehokas ilmanvaihto, paineilmaverkosto ja riittävästi sähkörasioita. Tilan korkeus noin 5 m. Kestävä, helposti ylläpidettävä ja näyttävä laattalattia.

Monikäyttöistä hallitilaa näkyvällä paikalla Kehä III vieressä Espoon Koskelossa. Kiinteistössä on päähallin lisäksi pienempiä halleja ja toimistotilaa toisessa kerroksessa. Osaan toimistotiloista on tavarahissiyhteys. Kaikki hallitilat ovat ikkunallisia ja valoisia. Erittäin hyvin ylläpidetty kiinteistö. Reilu piha-alue tarjoaa hyvin autopaikkoja ja loistavan näkyvyyden Kehä III:n suuntaan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tuotantotila

Koskelontie 19
Espoo 02920

  • Kaupunginosa: Koskelo
  • Pinta-ala: 765 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.