Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 4 B, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 231 m2

Kohde #16863

Kuvaus

Toimistotilaa Quartetto Business Parkin viidennessä kerroksessa. Tilassa on oma keittiö sekä yhteiskäyttöiset WC-tilat. Tilassa on suuret ikkunat, joten luonnonvaloa on paljon. Tällä hetkellä tilassa on avotilaa, työhuone sekä neuvottelutila, mutta seiniä purkamalla tai rakentamalla on mahdollista toteuttaa monenlaisia tilaratkaisuja.

Quartetto Business Parkissa on lukuisia palveluita käytettävissä, esimerkiksi kuntosali sekä ylimmän kerroksen edustustustilat. Kävelymatka kauppakeskus Selloon ja Leppävaaran juna-asemalle.

Quartetto Business Parkin ALTO-talo. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Neuvottelutilat, lounasravintola, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Runsaasti autohallipaikkoja.

Quartetto Business Campuksen ensimmäinen yrityspuisto, Quartetto Business Park, valmistui vuosina 2001-2002. Yrityspuiston neljässä talossa Violin, Alto, Basso ja Cello toimii noin 50 yritystä yhteensä noin 20 000 m2:n moderneissa tiloissa. Quartetto Business Campus laajeni myös Linnoitustien toiselle puolelle, kun Quartetto Plus Business Parkin talot Estrade ja Fuuga valmistuivat vuonna 2003. Gongi-talo valmistui vuonna 2009 ja Harmonia-talo vuonna 2010. Quartetto Business Parkin viimeisin talo Intermezzo valmistui vuonna 2012.

Liikenneyhteydet

Quartetto Business Park sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää. Tontti rajautuu Nokian Säterinportin toimitaloon ja Albergan kartanoon. Leppävaaran liikekeskus Sello ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 4 B
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 231 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001-2002
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.