Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 3 D-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 183m2

Kohde #22026

Kuvaus

Vuokrattavana 3. kerroksen moderni toimisto Espoon Leppävaarassa. Toimistossa on avotilaa, toimistohuoneita, neuvotteluhuone ja wc-tilat. Alberga Business Parkin D-talo on valmistunut marraskuussa 2015. Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Viihtyisästä ja modernista viiden talon kokonaisuudesta on neljä taloa valmiina ja viides, E-talo suunnitteilla. D-talossa on tarjolla modernia toimistotilaa hyvin eri tarpeisiin; kokonainen kerros tai eri kokoisia pienempiä tiloja. Sijainti Kehä I:n varrella, kauppakeskus Sellon vieressä takaa loistavat julkiset kulkuyhteydet sekä monipuolisen palvelutarjonnan.

Alberga Business Parkin D-talo on valmistunut marraskuussa 2015. Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Viihtyisästä ja modernista viiden talon kokonaisuudesta on neljä taloa valmiina ja viides, E-talo suunnitteilla. D-talossa on tarjolla modernia toimistotilaa hyvin eri tarpeisiin; kokonainen kerros tai eri kokoisia pienempiä tiloja. Sijainti Kehä I:n varrella, kauppakeskus Sellon vieressä takaa loistavat julkiset kulkuyhteydet sekä monipuolisen palvelutarjonnan.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 400 metriä, juna-asemalle 300 metriä

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Bertel Jungin aukio 3 D-Talo, 183m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 3 D-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 183 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 11/2015
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.