Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 405 m2

Kohde #15296

Kuvaus

Alberga Business Parkin C-talon ylimmän, seitsemännen kerroksen valoisa toimistotila 404,5 m2. Lisäksi osuus kellarin sosiaalitiloista 3,5 m2. Moderni ja hyväkuntoinen toimistotila, joka on helposti muunneltavissa tilatarpeiden mukaan. Sisäänkäynti Albergaan on B-talon aulasta. Vuokralaisten käytettävissä on aulapalvelu, lounasravintola, catering-palvelut, B-talon edustus- ja saunatilat sekä Albergan neuvotteluhuoneet. Alberga Business Park on viidestä toimistorakennuksesta koostuva kokonaisuus, jonka katseenvangitsija on näyttävä lasilankkujulkisivu. Vuosina 2012 ja 2013 valmistunut C-talo tarjoaa laadukasta toimitilaa aitiopaikalla Leppävaarassa. Albergan yleisten tilojen ja kohtaamispaikkojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen on panostettu aidosti. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristö sertifikaatti. Albergassa on henkilöstöravintola, saunatilat ja erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, sekä aulapalvelu. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, 405m2, 7. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 405 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 7/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.