Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 967m2

Kohde #19014

Kuvaus

Tarjotaan vuokralle suuri toimitila Alberga Business Parkista, Espoon Leppävaarasta. Toimistotila käsittää koko neljännen kerroksen ja siihen kuuluu useita huoneita sekä kaksi taukotilaa. Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristö sertifikaatti. Kiinteistössä on henkilöstöravintola, saunatilat ja erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, sekä aulapalvelu. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristö sertifikaatti. Kiinteistössä on henkilöstöravintola, saunatilat ja erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, sekä aulapalvelu. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, 967m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 967 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 7/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.