Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 277 m2

Kohde #26389

Kuvaus

Vuokrataan hyvässä kunnossa oleva 3. kerroksen toimistotila. Monipuolista toimistotilaa yhteiskäyttötiloin (keittiö ja wc:t).

Alberga Business Park on viidestä toimistorakennuksesta koostuva kokonaisuus, jonka katseenvangitsija on näyttävä lasilankkujulkisivu. Vuosina 2012 ja 2013 valmistunut C-talo tarjoaa laadukasta toimitilaa aitiopaikalla Leppävaarassa. Albergan yleisten tilojen ja kohtaamispaikkojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen on panostettu aidosti. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristö sertifikaatti.

Albergassa on henkilöstöravintola, saunatilat ja erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, sekä aulapalvelu. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 5 C-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 277 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 7/2013
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.