Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 953m2

Kohde #20630

Kuvaus

Vuokrataan suuri toimitila Alberga Business Parkista, Espoon Leppävaarasta. Toimistotila käsittää koko neljännen kerroksen, ja siihen kuuluu useita huoneita sekä kaksi taukotilaa. Tila on mahdollista jakaa 301/347/390 m2. Tämä Business Park tarjoaa moderneja ja raikkaita toimitiloja, jotka sijaitsevat vastapäätä Kauppakeskus Selloa, Espoon Leppävaarassa. Alberga Business Park B-talo on valmistunut vuonna 2012. Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Kiinteistölle on haettu BREEAM ympäristösertifikaatti. Kiinteistön sisääntulokerroksessa on vieraiden vastaanotto sekä pieni lounasravintola. Kiinteistössä on lisäksi aulapalvelu, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja, edustustila saunalla kiinteistön ylimmässä kerroksessa sekä pyöräparkki. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. Vieressä on kauppakeskus Sello sekä GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo, 953m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 7 B-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 953 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.