Bertel Jungin aukio 9 A-Talo, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bertel Jungin aukio 9 A-Talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 331 m2

Kohde #24373

Kuvaus

Modernia ja laadukasta toimistotilaa Alberga Business Parkista. Tiloja voidaan muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan ja oheinen pohjakuva on viitteellinen. Toimisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja on teknikaltaan nykyaikainen. Tiloihin luonnistuu yrityksen toimintaa parhaiten palveleva tilankäyttö ja Alberga joustaa sekä avo- että huonetoimistoksi ja monitilaympäristöksi. Tyylikäs Alberga Business Park A-talo on valmistunut joulukuussa 2011 ja on BREEM-ympäristöluokiteltu toimistokohde. Modernia ja laadukasta toimistotilaa. Kiinteistön sisääntulokerroksessa on vieraiden vastaanotto ja kokoustiloja. Vuokralaisten käytettävissä on viereisen B-talon lounasravintola ja edustustila saunalla. Lähiympäristön palvelut täydentävät palvelutarjontaa. kauppakeskus Sello ja GLO-hotelli. Isompaan asiakastilaisuuteen on vuokrattavissa Sellosali kauppakeskus Sellon vierestä.

Liikenneyhteydet

Albergaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, omalla autolla sekä myös kävellen. Kiinteistöltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Matka Helsingin keskustaan on vain n. 10 minuutin junamatka ja lentokentälle ehdit alle puolessa tunnissa autokyydillä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Bertel Jungin aukio 9 A-Talo, 331m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Bertel Jungin aukio 9 A-Talo
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 331 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2011
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.