Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 11, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 651 m2

Kohde #22319

Kuvaus

Toimistotila Quartetto Business Park Plus ESTRADE-talossa. Toimiston pinta-ala on 636,5 m2. Jyvitetyt neliöt yhteiskäyttötiloista 14,5 m2. Pinta-ala yhteensä 651 m2.

Vuokralaisen käytettävissä Quarteton palvelut. Kiinteistössä mm. lounasravintola, aulapalvelu, kuntosali ja edustussauna.

Moderni toimistotalo ESTRADE on osa laajempaa Quartetto Business Parkia ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet monipuoliseen verkostoitumiseen ja menestykselliseen liiketoimintaan dynaamisessa yrityskeskittymässä. Sijainti lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää sekä Leppävaaran asemaa takaa sujuvat yhteydet niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Myös rakenteilla olevan raidejokerin pysäkki tulee kohteen lähelle. Kohteessa on lämmin parkkihalli ja pyöräparkki pihalla ja parkkihallissa.

Estraden kattava palveluvalikoima sisältää mm. aulapalvelut, viihtyisän lounasravintolan ja kahvilan, vuokrattavia kabinetti- ja monitoimitiloja, edustussaunan sekä liikunta- ja terveyspalvelut. Lukuisia lounasravintoloita sekä laajasti muita palveluita löytyy lähettyvillä sijaitsevasta Kauppakeskus Sellosta.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet. Espoon bussipysäkit sekä juna-asema kävelymatkan päässä kauppakeskus Sellon edessä. Autolla pääsee helposti Kehäteitä tai Turunväylää pitkin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 11
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 651 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi: 2003
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.