Linnoitustie 2 B, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 2 B, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 330 m2

Kohde #22402

Kuvaus

Moderni avotoimisto Leppävaarassa Quartetto Business Park Cello -rakennuksessa. 324m2 toimistotila huoneilla, pieni keittiö ja muokattava auditorio/luentosali + jyvitettävä yhteisistä sosiaalitiloista. Tilat muokattavissa vuokralaisen toiveiden mukaisesti, tarvittessa mahdollista vuokrata myös lisätoimistohuoneita samasta kerroksesta. Kiinteistössä aulapalvelu ja hyvät suihkutilat työmatkaliikkujille. Quartetto Business Parkin CELLO-talo. Keskeinen sijainti Leppävaaran business-keskittymässä. Yrityspuistossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, joustavat toimitilat, sekä laadukkuus viihtyvyydestä tinkimättä. Neuvottelutilat, lounasravintola, edustussaunat, kuntosali, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Viimeisimmän standardin mukainen tiedonsiirtoverkko ja toimiva kiinteistöautomaatio. Autopaikkoja sekä pihassa että hallissa.

Liikenneyhteydet

Quartetto Business Park sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää. Leppävaaran liikekeskus Sello ja juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 2 B
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 330 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001-2002
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.