Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Linnoitustie 9, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 1333 m2

Kohde #26844

Kuvaus

Valoisa toimitila huippusijainnilla Espoon Leppävaarasta. Tila on kokonaisuudessaan 1333m2, mutta mahdollista jakaa pienempiin kokonaisuuksiin 618 m2 ja 685 m2

Fuugassa on kaikki, mitä menestykselliseen liiketoimintaan tarvitaan. Quartetto-yrityspuisto tarjoaa kattavat palvelut vaativankin yrityksen makuun. Talossa toimii muun muassa lounasravintola, kahvio sekä aulapalvelu. Kuudennessa kerroksessa on vuokrattava saunatila. Yrityspuistosta löytyy myös liikunta- ja terveyspalveluita.

Quartetto tarjoaa nykyaikaiset toimitilat keskeiseltä paikalta kasvavasta ja kehittyvästä Leppävaarasta. Alueen palvelut ovat erinomaiset ja esimerkiksi kauppakeskus Sello liikkeineen ja ravintoloineen sijaitsee ihan vieressä. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla yhteyksillä, kuten junilla ja busseilla. Leppävaaran juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja autolla pujahtaa hetkessä Kehä I:lle ja Turunväylälle. Raidejokerin pysäkki kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on myös oma parkkihalli ja runsaasti pysäköintitilaa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Linnoitustie 9
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 1333 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2003
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.