Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Perkkaantie 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 893m2

Kohde #17259

Kuvaus

Esimerkkiratkaisu Hatsinan toimistotalo A:n kuudenteen kerrokseen on 893 m2, joka koostuu avotilasta sekä työhuoneista ja palaveri- ja projektityötiloista. Mahdollista toteuttaa esimerkiksi 69-87 työpistettä. Käytettävissä on omia puhelinkoppeja, vessoja, kahvipiste ja labra. Leppävaaran Hatsina on uusi kaupunkikehityshanke, jonka ensimmäisen vaiheen arvoidaan valmistuvan v. 2021. Vuokrattavana mm. toimistotiloja. Neljässä vaiheessa toteutettaviin toimistorakennuksiin tulee yhteensä noin 40 000 m2 vuokrattavaa tilaa. Modernit ja toimintaa tukevat tilat edistävät toiminnan tehokkuutta ja työhyvinvointia. Tilat ovat myös räätälöitävissä tarpeen mukaan. Toimistorakennusten palvelut sisältävät aulapalvelut, turvallisuuspalvelut, erilliset neuvottelutilat ja suhkulliset sosiaalitilat työmatkaliikkujille. Alueelle toteutuvat myös lounasravintolat ja kahvilat. Toimistotalojen vieressä tulee toimimaan kaupallinen keskus. Leppävaaran Hatsina on uusi kaupunkikehityshanke, jonka ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2021. Vain 300 metrin päähän juna-asemasta syntyy monipuolinen keskus, jossa voi työpäivän jälkeen pistäytyä ostoksilla tai harrastuksissa. Yhteensä rakennetaan noin 100 000 m2 uutta kaupunkirakennetta: 42 000 m2 toimistoja, 20 800 m2 liiketiloja, 8 200 m2 urheilun ja vapaa-ajan tiloja, 10 200 m2 hotelli ja 15 800 m2 uusia asuntoja. Alue siis yhdistää liiketoiminnan ja vapaa-ajan. Ensimmäisen vaiheen aikana rakennetaan toimistotalo A, liikerakennus, pysäköintitalo ja torialueet, mahdollisesti myös toimistotalo B, hotelli ja ensimmäiset asunnot. Leppävaara on suurin ja vilkkain keskus Espoossa, ja alue kehittyy nopeasti. Hatsina pyrkii varmistamaan houkuttelevan työpaikka-alueen muodostumisen ja inspiroivat tila- ja kiinteistöratkaisut. Kauppakeskus Sellon palvelut ovat helposti käytettävissä. Hatsina rakennetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Leppävaaran Hatsina on uusi kaupunkikehityshanke, jonka ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2021. Vain 300 metrin päähän juna-asemasta syntyy monipuolinen keskus, jossa voi työpäivän jälkeen pistäytyä ostoksilla tai harrastuksissa. Yhteensä rakennetaan noin 100 000 m2 uutta kaupunkirakennetta: 42 000 m2 toimistoja, 20 800 m2 liiketiloja, 8 200 m2 urheilun ja vapaa-ajan tiloja, 10 200 m2 hotelli ja 15 800 m2 uusia asuntoja. Alue siis yhdistää liiketoiminnan ja vapaa-ajan. Ensimmäisen vaiheen aikana rakennetaan toimistotalo A, liikerakennus, pysäköintitalo ja torialueet, mahdollisesti myös toimistotalo B, hotelli ja ensimmäiset asunnot. Leppävaara on suurin ja vilkkain keskus Espoossa, ja alue kehittyy nopeasti. Hatsina pyrkii varmistamaan houkuttelevan työpaikka-alueen muodostumisen ja inspiroivat tila- ja kiinteistöratkaisut. Kauppakeskus Sellon palvelut ovat helposti käytettävissä. Hatsina rakennetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Liikenneyhteydet

Hatsinasta on erinomaiset liikenneyhteydet: Helsingin keskustaan pääsee nopeimmillaan junalla 15 minuutissa, autolla 20 minuutissa ja polkupyörällä 35 minuutissa. Raidejokerin pysäkki tulee tulevaisuudessa aivan viereen. Lentokentälle pääsee kätevästi junalla, bussilla tai autolla. Aluella on hankittavissa pysäköintioikeuksia, ja myös pyöräpysäköinti ja -sosiaalitilat ovat helposti käytettävissä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Perkkaantie 2, 893m2, 6. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Perkkaantie 2
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 893 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu: v. 2021
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.