Sokerilinnantie 11 C, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sokerilinnantie 11 C, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 318 m2

Kohde #20786

Kuvaus

3. kerroksen tila SOLA Business Parkissa, Leppävaaran sydämessä, kauppakeskus Sellon kupeessa. Vapaana 3. kerroksen valoisat ja edustavat toimistotilat C-talosta. Nyt tilat ovat avotoimistoa, huoneita sekä neuvottelutiloja. Pohjan ratkaisuja voidaan joustavasti muuttaa käyttäjän toiveiden mukaan. Korkeatasoinen v.2012 valmistunut kolmen toimistorakennuksen kokonaisuus Sola Business Valley aivan Leppävaaran sydämessä Kauppakeskus Sellon kupeessa on yksi Suomen ensimmäisistä LEED Gold -sertifioiduista kohteista. Rakennus on erittäin energiatehokas. Kaikki tilat on varustettu viimeisimmällä teknologialla. Kiinteistön saavutettavuus ja ympärillä olevat palvelut ovat huipputasoa. Juna-asema ja Kehä I bussipysäkit sijaitsevat molemmat noin 5min kävelymatkan päässä. Työmatkapyöräilijöitä palvelee pyöräparkki. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön omasta pysäköintihallista. Vieressä kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut.

Korkeatasoinen v.2012 valmistunut kolmen toimistorakennuksen kokonaisuus Sola Business Valley aivan Leppävaaran sydämessä Kauppakeskus Sellon kupeessa on yksi Suomen ensimmäisistä LEED Gold -sertifioiduista kohteista. Rakennus on erittäin energiatehokas. Kaikki tilat on varustettu viimeisimmällä teknologialla. Kiinteistön saavutettavuus ja ympärillä olevat palvelut ovat huipputasoa. Juna-asema ja Kehä I bussipysäkit sijaitsevat molemmat noin 5min kävelymatkan päässä. Työmatkapyöräilijöitä palvelee pyöräparkki. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön omasta pysäköintihallista. Vieressä kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet: juna, linja-autot, Kehä-I

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Sokerilinnantie 11 C, 318m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Sokerilinnantie 11 C
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 318 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.