Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tinurinkuja 4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Leppävaara, 523 m2

Kohde #27724

Kuvaus

Vuokrataan neljännen kerroksen toimistotila. Tilassa on avotilaa, erillisiä huoneita sekä wc-tilat. Lisäksi henkilökunnan taukotilat. Tila on jaettavissa kahdelle käyttäjälle ja muokattavissa tukemaan yrityksesi toimintaa.

Tinurinkuja 4 on liike- ja toimistokiinteistö, joka sijaitsee Espoon Leppävaarassa Kauppakeskus Gallerian välittömässä läheisyydessä Läkkitorin laidalla. Kehä I ja Turuntie on lähellä, ja helposti saavutettavissa omalla autojja ja julkisilla. Leppävaaran juna-asema ja bussit alle 5 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi kauppakeskus Sello Turuntien toisella puolella.Myös vuokrattavia parkkihallipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Tinurinkuja sijaitsee Espoon Leppävaarassa, Läkkitorin kupeessa. Tinurinkujalle pääsee helposti autolla Kehä 1 pitkin. Autoille on reilusti pysäköintitilaa. Mikäli käytät julkisia, Leppävaaran juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tinurinkuja 4
Espoo 02650

  • Kaupunginosa: Leppävaara
  • Pinta-ala: 523 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.