Nimismiehenpelto 6, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Nimismiehenpelto 6, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Lommila, 1280 m2

Kohde #19326

Kuvaus

2. kerroksen toimisto. Tilat remontin tarpeessa joten nyt mahdollisuus vaikuttaa pintoihin ja tilajakoihin. Tila on mahdollista jakaa 3 osaan, pienin mahdollinen tilakoko n. 300 m2. Kohteelta löytyy valmiiksi saunallinen sos.tilat kellarista. Runsaasti pysäköintipaikkoja ja erinomainen sijainti Turunväylän vieressä lähellä Espoon Ikeaa. Erinomainen sijainti Espoon Lommilassa, Turunväylän ja Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Tässä kiinteistössä toimivat muun muassa Rusta-tavaratalo, Wurth, Assa Abloy, sekä SPR:n konttimyymälä. Monelle tuttu Espoon maamerkki, Ikean Espoon toimipiste sijaitsee tämän kiinteistön lähistöllä. Rakennus on valmistunut vuonna 1984. Yhteiskäytössä sauna- ja kokoustilat kiinteistön kellarikerroksessa. Runsaasti parkkitilaa kiinteistön pihassa. Kohteella on kuituyhteys.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet HKL:n bussit, Helsingin keskustasta n. 40 min bussilla, Espoon keskuksesta 10 min. Lähin bussipysäkki n. 350 m päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Nimismiehenpelto 6, 1280m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Nimismiehenpelto 6
Espoo 02770

  • Kaupunginosa: Lommila
  • Pinta-ala: 1280 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1984
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.