Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Piispansilta 11, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Matinkylä, 292 m2

Kohde #16187

Kuvaus

Vuokrattavissa 1. kerroksen liiketila Ison Omenasta. Iso Omena on moderni kauppakeskus johon on helppo päästä sekä autolla, että julkisilla kulkuneuvoilla. Kauppakeskus sijaitsee Espoon Matinkylässä aivan Länsiväylän vieressä.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee Espoon Matinkylässä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsee Länsimetron päätepysäkki, Matinkylän metroasema. Kauppakeskuksessa valmistui vuoden 2017 keväällä mittava laajennushanke, joka nosti Ison Omenan koko Suomen suurimpien kauppakeskusten joukkoon.

Iso Omena on jo nyt menestyvä kauppakeskus, jossa on runsaasti tunnettuja brändejä ja monipuoliset viihtymisen, julkisen ja yksityisen päivittäisasioinnin palvelut. Ison Omenan vaikutusalueen väestönkasvu ja ostovoima ovat erittäin vahvat. Alueen talouksien ostovoima on lähes kaksinkertainen Suomen keskiarvoon verrattuna.
Ennen laajennusta Isossa Omessa oli vajaat 120 myymälää ja palvelua sekä 2200 pysäköintipaikkaa. Laajennus nosti liikkeiden määrän yli 200:aan.

Iso Omenan laajennushankkeelle on myönnetty LEED Platina -tason ympäristösertifikaatti. Iso Omena on yksi ensimmäisiä LEED platinatason sertifikaatin saaneista kauppakeskuksista Euroopassa. Iso Omenalle on myönnetty BREEAM In Use -ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Isoon Omenaan on helppo tulla kauempaakin. Kauppakeskus tarjoaa asiakkailleen 2 200 ilmaista pysäköintipaikkaa. Kauppakeskuksen liikenteellisesti loistava sijainti korostuu entisestään kun länsimetro avataan. Metroasemalle ja bussipysäkille <100 m, Helsingin keskustaan 13 km, lentokentälle 29 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Piispansilta 11
Espoo 02230

  • Kaupunginosa: Matinkylä
  • Pinta-ala: 292 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.