Lautamiehentie 1, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lautamiehentie 1, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Muurala, 500 m2

Kohde #24088

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen varastotila omalla lastaustilalla ja nosto-ovella. Tila on mahdollinen myös liiketilakäyttöön. Pohjakuva ei ole ajan tasalla; tilasta on vapaana enää noin 500 m2 tila. Pihalla parkkipaikkoja työntekijöiden käyttöön. Osa parkkipaikoista on varustettu lämmitystolpin. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Liike- ja toimistotalo Muuralan kaupallisella alueella Nimismiehenpellossa, Kehä III ja Turun moottoritien läheisyydessä, lähellä kehittyvää Lommilan aluetta. Kiinteistöllä on kolme rakennusta, joissa on myymälä-, toimisto- tuotanto- ja varastokäyttöön soveltuvaa tilaa. Alueella on paljon mm. sisustamiseen ja rakentamiseen liittyviä yrityksiä. Alueen palvelut löytyvät kauppakeskus Entressestä Espoon Keskuksesta. Kohteen rakennukset A ja C omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Linja-autoyhteydet (mm. bussit 18 ja 27V) toimivat 1,5km etäisyydellä sijaitsevaan Espoon Keskukseen, mistä on paikallisjunayhteys mm. Helsingin keskustaan.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Lautamiehentie 1, 500m2, 1. kerros, Liiketila
Liiketila

Lautamiehentie 1
Espoo 02770

  • Kaupunginosa: Muurala
  • Pinta-ala: 500 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985(A), 1990(C)
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.