Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Niittymäentie 9, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 191m2

Kohde #22152

Kuvaus

3. kerroksen modernia, muuntojoustavaa, valoisaa ja erilaiset tilakokonaisuudet mahdollistavaa toimistotilaa. Muitakin tilavaihtoehtoja löytyy kiinteistöstä käyttäjän tarpeen mukaan. Tiloihin tehdään asiakkaan toivomuksen mukaiset pintaremontit. Palvelut kivenheiton päässä. Vuonna 1991 valmistunut nelikerroksinen toimistorakennus näkyvällä paikalla Niittykummussa Länsiväylän varrella. Modernia ja muuntojoustavaa toimitilaa. Palvelut kivenheiton päässä. Rakennuksen valoisassa sisääntulokerroksessa on useita erikokoisia neuvottelutiloja sekä valmius aulavastaanotolle ja lounasravintolalle. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto neuvottelutiloineen. Kiinteistössä on jäähdytys. Kellarikerroksesta löytyy varastotilaa sekä hyvät sosiaalitilat pyöräilijöille. Mahdollinen tavaraliikenne kerroksiin hoituu tavarahissillä. Autopaikkoja on runsaasti piha-alueella ja autotallissa, jossa on myös autonpesupaikka.

Vuonna 1991 valmistunut nelikerroksinen toimistorakennus näkyvällä paikalla Niittykummussa Länsiväylän varrella. Modernia ja muuntojoustavaa toimitilaa. Palvelut kivenheiton päässä. Rakennuksen valoisassa sisääntulokerroksessa on useita erikokoisia neuvottelutiloja sekä valmius aulavastaanotolle ja lounasravintolalle. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto neuvottelutiloineen. Kiinteistössä on jäähdytys. Kellarikerroksesta löytyy varastotilaa sekä hyvät sosiaalitilat pyöräilijöille. Mahdollinen tavaraliikenne kerroksiin hoituu tavarahissillä. Autopaikkoja on runsaasti piha-alueella ja autotallissa, jossa on myös autonpesupaikka.

Liikenneyhteydet

Nykyaikainen, korkeatasoinen Urheilupuiston metroasema avautui noin 500 metrin päähän kiinteistöstä. Metromatka Helsinkiin taittuu 15 minuutissa ja Tapiolaan 2 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Niittymäentie 9, 191m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Niittymäentie 9
Espoo 02200

  • Kaupunginosa: Niittykumpu
  • Pinta-ala: 191 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.