Niittymäentie 9, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Niittymäentie 9, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 100 m2

Kohde #22153

Kuvaus

3. kerroksen modernia, muuntojoustavaa, valoisaa ja erilaiset tilakokonaisuudet mahdollistavaa toimistotilaa. Muitakin tilavaihtoehtoja löytyy kiinteistöstä käyttäjän tarpeen mukaan. Tiloihin tehdään asiakkaan toivomuksen mukaiset pintaremontit. Palvelut kivenheiton päässä. Edullinen, monipuolinen ja palvelukeskeinen - tältä kuulostaa Niittymäentie 9. Espoon Niittykummusta löytyy ainutlaatuinen tilakokonaisuus, jos jonkin kokoiseen toimitilatarpeeseen. Länsiväylän kupeessa sijaitsevasta toimistotalosta on 10 minuutin matka metro- ja bussiasemalle, josta matka taittuu 15 minuutissa Helsingin keskustaan. Päivän mittaan asioilla voi käydä Tapiolan keskustassa, jonne pyörähtää julkisilla parissa minuutissa. Siellä sijaitsevasta kauppakeskus Ainoasta löydät monipuolisen ravintolamaailman ja kahvilatarjonnan moneen makuun. Autoilijoille on käytössä runsaasti autopaikkoja kiinteistön piha-alueella ja autotallissa, josta löytyy myös autonpesupaikka. Tilavaihtoehtoja on käyttäjän tarpeiden mukaan vuokrattavissa aina 4000m2 kokoluokkaan asti. Siistit tilat ovat muuttovalmiita, mutta pintaremontti ja oman ilmeen rakentaminenkin on mahdollistettu. Älä jätä tilaisuuttasi käyttämättä, ota yhteyttä ja käydään tutustumassa kohteeseen paikan päällä.

Liikenneyhteydet

Nykyaikainen, korkeatasoinen Urheilupuiston metroasema avautui noin 500 metrin päähän kiinteistöstä. Metromatka Helsinkiin taittuu 15 minuutissa ja Tapiolaan 2 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Niittymäentie 9, 100m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Niittymäentie 9
Espoo 02200

  • Kaupunginosa: Niittykumpu
  • Pinta-ala: 100 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.